Mira-sol planta la llavor d'una Festa Major 'de pebrots'


  • Comparteix:

L'Associació Hort de Mira-sol ha obert aquest divendres la Festa Major del barri amb un pregó reivindicatiu i humorístic ple de símils i metàfores del món del camp. L'entitat, acompanyada de representants polítics de la ciutat i de veïns mirasolencs, ha donat el tret de sortida a tres dies de gresca plens d'activitats per a tots els gustos i edats.

La Coordinadora Sociocultural de Mira-sol i l'Ajuntament organitzen un any més la Festa Major del barri mirasolenc, que ha arrencat amb els inflables i les activitats infantils i juvenils i amb el tradicional pregó. Enguany, els encarregats han estat l'Associació Hort de Mira-sol que, amb un pregó teatralitzat i humorístic amb moltes referències i metàfores del camp, també ha aprofitat per reivindicar coses pel barri als representants polítics, entre ells el nou president del consell de barri, Joan Puigdomènech. Ho explica un dels portaveus de l'associació, Pep Ordóñez.

Pep Ordóñez

S'han anat intercalant petites pinzellades de queixes o reivindicacions, però tenim clar que estan recollides i en vies de solució al consell de barri. Tampoc tocava tirar pedres, perquè estem aquí per divertir-nos i com a hortelans som gent molt pacífica.


L'alcaldessa i ja expresidenta de l'òrgan participatiu, Carmela Fortuny, ha entomat la feina per fer i ha reivindicat 'les festes de barri' a la ciutat. Fortuny l'ha definit com una festa 'molt participada i original'.

Carmela Fortuny

Molt contenta com a alcaldessa d'acompanyar els pregoners en aquest inici de Festa Major de Mira-sol, i més havent estat presidenta del consell de barri els últims dos anys. Una festa molt participada i molt original, per a tots els gustos i edats.


Activitats esportives, familiars, lúdiques i gastronòmiques ompliran durant tot el cap de setmana els carrers de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.