Comediants aterra aquest dijous a Sant Cugat amb una 'performance' a la plaça Augusta


  • Comparteix:

Una actuació de la companyia Comediants / Foto: web Ajuntament

Una actuació de la companyia Comediants / Foto: web Ajuntament

La companyia de teatre Comediants porta a Sant Cugat aquest dijous la 'performance' amb poesia visual i coreografies contemporànies 'Les edats de la vida' ('The ages of Life'). L'espectacle arrencarà a les dotze del migdia a la plaça Augusta i proposa una funció que combinarà cançons de bressol, de jocs infantils, melodies d'aprenentatge, tonades raperes, cançons de venedors ambulants, de casament, ritmes urbans i rituals funeraris. El muntatge és el projecte final que han desenvolupat els alumnes internacionals de la UAB Barcelona Summer School que estan seguint el curs Urban Performing Arts que imparteix Comediants.

Jaume Bernadet i Rita Kuan (Jin Hua) de Comediants dirigeixen aquesta proposta adreçada a tot tipus de públic i que s'allargarà durant mitja hora. L’objectiu de la 'performance' és descriure amb un llenguatge universal les diverses edats de la vida il·lustrades amb cançons de diferents parts del món.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.