El cicle 'La cambra de l'Ateneu' tornarà a Sant Cugat a partir del setembre

S'han programat quatre concerts de diversos gèneres musicals


  • Comparteix:

L'Ateneu programa el cicle 'La cambra de l'Ateneu' per segon any

L'Ateneu programa el cicle 'La cambra de l'Ateneu' per segon any

L'Ateneu Santcugatenc torna a programar el cicle 'La cambra de l'Ateneu' amb quatre propostes que començaran el 14 de setembre i acabaran el 13 de desembre. El santcugatenc Oriol Saltor encetarà el cicle el 14 de setembre amb un concert de flamenc i pop clàssic. El 18 d'octubre serà el torn del trio Marala, el 29 de novembre actuarà Sofia Riberiro & Bartolomeo Barenghi i el punt final el posarà el Quartet Diotima el 13 de desembre. Els concerts començaran a les vuit del vespre i l'entrada és lliure.

El flamenc, el pop, el classicisme i la bossa nova són alguns dels gèneres que passaran per l'escenari de l'equipament en un format que potencia la proximitat amb el públic, ja que no només hi caben una cinquantena de persones a la sala d'actes, i musicalment perquè es tracta de petites agrupacions que vénen amb la mínima amplificació possible. Així ho ha explicat el director de l'Ateneu, Toni Ramon.

Toni Ramon

Les propostes de l'Ateneu justament el que volen és diferenciar-se d'altres propostes de la ciutat. Convidem a tothom a deixar-se endur pels músics que, ja us dic, en tots els casos són d'altíssima qualitat.


L'accent santcugatenc el posen el guitarrista Oriol Saltor, qui presentarà el seu disc 'Rumbeando', la viola del Quartet Diotima Laura Jover, la membre del trio vocal Marala Selma Bruci i l'italià resident a la ciutat Bartolomeo Barenghi. Aquest últim s'acompanyarà de la cantant portuguesa Sofia Ribeiro que visita per primera vegada Sant Cugat en el marc de la seva gira per Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.