Els taurons tornen a l'estiu a la cartellera amb 'Megalodón'

Yelmo també projecta novetats com 'Mentes poderosas' i 'The Equalizer'


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

Yelmo Sant Cugat porta tres estrenes aquest divendres, la més comercial 'Megalodón', una cinta d'acció amb un tauró gegant. També entretinguda és la seqüela de 'The Equalizer', de nou amb Denzel Washington, i la cinta de suspens adolescent 'Mentes poderosas'.

Megalodón
Si algú s'enyorava dels ensurts de Roy Scheider a 'Tiburón' aquest estiu, que no pateixi que ja té bestiola aterroritzant banyistes a la gran pantalla. 'Megalodón' és l'enèsima aventura sobre el monstre aquàtic sols que aquesta vegada és un criatura prehistòrica de proporcions èpiques. Jason Statham és l'encarregat de salvar la vida dels investigadors que topen amb aquest tauró de 23 metres.



The Equalizer 2
Denzel Washington torna a ser l'amo de la funció en la segona part de les aventures de Robert McCall, l'exagent de la CIA que lluita pel seu compte contra els dolents. De nou amb Antoine Fuqua com a director, Washington dóna vida a un McCall amb set de venjança.



Mentes poderosas
Als espectadors els pot recordar 'X-Men', però la pel·lícula de Jennifer Yuh Nelson vol buscar l'originalitat en una proposta que imagina un món on només han sobreviscut el 2% dels nens i adolescents després d'una plaga. Els que resten vius tenen poders especials i això no agrada el govern. Els joves hauran de lluitar i cuidar-se els uns als altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.