Marató d'activitats al Monestir aquest dissabte

El Claustre acollirà propostes per a totes les edats


  • Comparteix:

El Monestir i el campanar

El Monestir i el campanar

El Museu del Monestir de Sant Cugat proposa aquest dissabte diverses activitats al Claustre per conèixer-lo amb més detall. Visites guiades, històries bíbliques, llegendes i éssers màgics que amaga el monument són algunes de les diferents propostes per gaudir en família. Les iniciatives es faran a partir de les cinc de la tarda.

'Guia'm pel Monestir'
Serà la primera activitat. Es tracta d'una visita guiada al Claustre del Monestir que començarà a les cinc de la tarda amb conducció de persones afectades per la Síndrome d'Asperger. Per fer reserves cal enviar un correu a educaciomuseu@santcugat.cat o trucar al 93 675 99 51.


'L'arca de Noé i les seves bèsties'
Començarà a les sis de la tarda. Aquesta activitat es farà al Museu del Monestir i està recomanada per a nens i nenes de tres anys. L'activitat és gratuïta i accessible per a tothom. Reserves a educaciomuseu@santcugat.cat o 93 675 99 51.

'Visites al Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona'
S'obrirà a les set de la tarda. Aquesta activitat permetrà passejar pràcticament en solitari per l'interior del Monestir. També descobreix la història del monument, la simbologia del Claustre romànic i l'accés al campanar, aquest últim no habilitat per a persones amb mobilitat reduïda. La durada de la visita és d'una hora i mitja. L'activitat costa cinc euros i per als menos de set anys és gratuït. Les reserves es poden fer a l'Oficina de Turisme, al 93 675 99 52 i a turisme@santcugat.cat.

'Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat'
A les deu de la nit arrenca l'última activitat de la jornada. Servirà per descobrir la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el Monestir. Es parlarà de la vida i la mort, del bé i del mal i de la cultura pagana i cristiana. Per recuperar-se s'acabarà la visita amb un tast dolç que feien els monjos. La durada de l'activitat serà d'una hora i 30 minuts. El preu serà de 15 euros per persona i els menors de set anys no pagaran. Reserves: 93 675 99 51 i turisme@santcugat.cat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.