Les estrenes de cinema porten propostes d'aventures i d'humor

'Alpha', 'Los Futbolísimos' i '¿Quién está matando a los Moñecos' es poden veure a Yelmo


  • Comparteix:

Melissa McCarthy encapçala el repartiment del film / Foto: Youtube Diamond Films

Melissa McCarthy encapçala el repartiment del film / Foto: Youtube Diamond Films

Els cinemes Yelmo porten aquesta setmana a Sant Cugat tres estrenes: l'odissea ambientada a l'Edat de Gel 'Alpha', l'aventura en clau esportiva de 'Los Futbolísimos' i l'humor negre i àcid de '¿Quién está matando a los moñecos?'. Les sales de cinema es troben al Sant Cugat Centre Comercial.

'¿Quién está matando a los Moñecos?'
Aquesta comèdia negra explica la història de dos detectius, una d'humana (Melissa McCarthy) i un ninot, que es veuen obligats a cooperar per caçar un assassí que està eliminant tots els ninots que participaven a 'The Happytime Gang', un programa de titelles dels anys 80. El sexe, les paraulotes, la violència i l'absurd són les principals armes de batalla d'aquest film dirigit per Brian Henson, fill del mític creador dels Muppets, Jim Henson, i que compta amb la participació de l'humorista David Broncano com a doblador.



'Alpha'
Un jove durant l'Europa de fa 20.000 anys, en plena Edat del Gel, es perd i és donat per mort per la seva tribu durant la primera cacera en la qual participa. És el punt de partida d''Alpha', un film d'aventures on el protagonista haurà de sobreviure davant una natura dura i cruel en la qual guanyarà com a aliat i amic a un llop abandonat per la seva manada.



'Los Futbolísimos'
Les aventures d'un grup d'infants per salvar el seu equip de futbol és la sinopsi de 'Los futbolísimos'. Els protagonistes hauran de guanyar els dos últims partits de la temporada per no baixar a segona divisió i així evitar que l'associació de mares i pares tanqui el club. Una comèdia per a tota la família amb Joaquín Reyes al capdavant del repartiment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.