'Yucatán' i 'Teen Titans Go!', estrenes de la setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

La comèdia, tònica habitual de les estrenes de la setmana

La comèdia, tònica habitual de les estrenes de la setmana

Els cinemes Yelmo de Sant Cugat proposen aquesta setmana dues estrenes: 'Yucatán' i 'Teen Titans Go! La Película'. La primera explica les desventures de dos estafadors enfrontats per aconseguir un botí a un creuer. La segona, per a tota la família, narra les aventures d'aquests superherois. Les sales de Yelmo es troben al Sant Cugat Centre Comercial.

'Yucatán'
Daniel Monzón ('Celda 211') torna a treballar amb Luis Tosar en aquesta comèdia que explica la història de dos estafadors que, enemistats a causa d'un triangle amorós, tornen a reunir-se per aconseguir un botí a un creuer. La travessa els portarà des del port de Barcelona fins al Brasil en un duel on el joc brut està a l'ordre del dia. Completen el repartiment Rodrigo de la Serna, Stephanie Cayo, Agustín Giménez i Joan Pera.




'Teen Titans Go! La Película'
Els particulars superherois de 'Teen Titans Go!' fan el salt a la gran pantalla amb una pel·lícula carrega d'humor i acidesa i per als més menuts de casa. Aquest grup tan particular s'emprenya quan s'adona que tots els grans superherois tenen les seves pròpies pel·lícules. Així, es decideixen a posar-hi remei cridant l'atenció d'un director, però tot se'n va a norris quan apareix un nou superdolent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.