Els Teatre-Auditori posa a la venda els abonaments per aquesta temporada


  • Comparteix:

Enguany el Teatre-Auditori fa 25 anys / Foto: Localpres

Enguany el Teatre-Auditori fa 25 anys / Foto: Localpres

El Teatre-Auditori posa a la venda aquest dimecres els abonaments per aquesta temporada. La programació anirà del 28 de setembre al 10 de febrer i comptarà amb 29 espectacles per a tots els gustos. L'equipament ofereix la possibilitat de comprar paquets temàtics de dos, tres, cinc i vuit propostes que van des dels 20 euros fins als 126. Pel que fa als abonaments a la carta, permet escollir d'entre un mínim de quatre espectacles per 96 euros fins a un màxim de 24 per 384. Ramon Mirabet, Sergio Dalma, Luz Casal, 'Maria Merçè Marçal, no res és tot', la Nit de Poesia, 'Desbesar roses' i els espectacles de cicle 'En família' no es poden incloure a l'opció d'abonaments a la carta. Els passis es poden comprar a través del web del Teatre-Auditori.

L'escenari portarà veus internacionals com Stacey Kent i Kyle Eastwood. Pel que fa als muntatges, l'accent santcugatenc el posaran els actors Emma Vilarasau amb 'Un tret al cap' i Carles Martínez amb 'Èdip'. També passaran per Sant Cugat Carlos Núñez, el Duo Dinámico, el Ballet Nacional Rus i l'Scapino Ballet de Rotterdam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.