La problemàtica de l'accés a l'habitatge protagonitzarà la Festa de Tardor

La nova comissió vol fer créixer les activitats relacionades amb el tema central de la proposta, que arribarà el 27 i 28 d'octubre


  • Comparteix:

La Festa de Tardor vol ampliar activitats i implicar més entitats

La Festa de Tardor vol ampliar activitats i implicar més entitats

L'accés a l'habitatge serà el tema central de la Festa de Tardor 2018, que arribarà a la ciutat el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. La comissió de la 43a edició de la proposta, que s'estrena en solitari al capdavant de la festa, ha decidit ja el fil conductor, tot i que queda pendent encara quin serà el lema. L'objectiu és que les entitats implicades puguin pensar activitats temàtiques per confegir un programa que s'acabarà de definir durant aquest mes.

Precisament, un dels membres de la comissió, Roger Ricart, ha explicat que la voluntat de decidir el tema quan falten gairebé dos mesos per la festa és incentivar que les entitats pensin propostes que hi estiguin relacionades. Tot plegat, perquè es parli de la problemàtica de l'accés a l'habitatge.

Roger Ricart

Les entitats poden fer l'activitat que vulguin però potenciem que es facin. Que no sigui sortir al cartell i el programa sinó que s'aprofiti la festa perquè hi hagi debat sobre el tema.


Tot i que la comissió planteja alguns canvis en la festa, admet que per aquesta primera edició no arriben a temps i plantejaran una proposta continuïsta. Ricart ha afegit també que, de cara al futur, l'objectiu és aconseguir que entitats que havien deixat de participar-hi tornin a sumar-s'hi i fer créixer el nombre d'activitats del programa, com ha explicat a Cugat.cat un dels membres de la comissió



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.