Aval de La Unió a la junta directiva presidida per David Pujol


Temes relacionats

Avancen les obres per convertir La Unió en un nou espai polivalent ( 9/jun/18)

Acostar La Unió a la ciutadania, objectiu del nou mandat de David Pujol (28/mai/18)


  • Comparteix:

La previsió és inagurar el nou espai l'estiu vinent

La previsió és inagurar el nou espai l'estiu vinent

Els socis de La Unió han ratificat la presidència de David Pujol i el seu equip directiu. L'entitat té sobre la taula la inauguració durant el 2019 del nou edifici de La Unió, principal prioritat de la junta directiva. L'objectiu, una vegada completada la rehabilitació, és tornar a convertir l'entitat en un referent de la ciutat.

De moment, les obres avancen i la seva finalització marcarà una nova etapa per a l'entitat. És per això que la vicepresidenta, Esther Madrona, ha destacat la importància d'aquests treballs.

Esther Madrona

L'objectiu principal és inaugurar La Unió el 2019. Una vegada acabades les obres, moure l'activitat cap a l'edifici, fer coses noves i créixer una mica.


La Unió té vuit seccions, que mantenen la seva activitat repartides per diferents espais fins a poder tornar a la seu. Tot i així, Madrona s'ha mostrat satisfeta de mantenir el nombre de socis.

Esther Madrona

És una cosa que ens feia patir, però no ha passat. El nombre de socis no ha disminuït, però potser hi ha santcugatencs que no sap ben bé on està La Unió.


La junta directiva de La Unió està formada, a més de per Pujol i Madrona, per Santiago Salido (tresorer), Carles Mayol (secretari), Roger Casadellà, Ferran de Juan, Elisabet Pasqual, Paula Galván i Bernat Picornell (vocals).

Les obres de remodelació de La Unió Santcugatenca han de convertir l'equipament en un espai polivalent. La nova Unió tindrà prop de 3.000 metres quadrats, repartits entre soterrani, planta baixa, primera i segona planta. El nou teatre oferirà 400 localitats que permetran convertir-lo en una sala diàfana per a ball, concerts i àpats institucionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.