'La Monja', 'Mary y la flor de la bruja', 'Un océano entre nosotros' i 'Las distancias' renoven la cartellera de Yelmo


  • Comparteix:

'La Monja' és una de les protagonistes de la cartellera

'La Monja' és una de les protagonistes de la cartellera

La terrorífica 'La Monja' i la proposta d'Elena Trapé 'Les distàncies' són les principals protagonistes de les estrenes dels cinemes Yelmo, situats al Sant Cugat Centre Comercial. L'espai també refrescarà la cartellera amb el film d'animació japonès 'Mary y la flor de la bruja' i el film basat en fets reals 'Un océano entre nosotros'.

'La monja'
Arriba a la gran pantalla un dels films de terror més esperats: 'La monja' dirigida per Corin Hardy, una cinta que prové de l'univers de 'Expediente Warren'. Una jove monja de clausura d'una abadia a Romania se suïcida. Per a investigar-ho, el Vaticà envia un sacerdot amb un passat turmentós i a una novícia a punt de prendre els seus vots. Junts descobriran un terrible secret de l'ordre i hauran d'enfrontar-se a una força malèfica que s'encarna en una monja endimoniada. 'La monja' està protagonitzada per Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu i Bonnie Aarons.



'Mary y la flor de la bruja'
El film d'animació japonès 'Mary y la flor de la bruja' s'estrena aquest divendres i està dirigit per Hiromasa Yonebayashi i Giles New. Tot d'una, la Mary, mentre passa les vacances amb la seva tieta àvia, segueix a uns gats fins un bosc on es troba amb unes flors amb un estrany poder luminescent, que donaran vida a una escombra. Sobre ella, la Mary volarà per damunt dels núvols fins arribar a l'escola de màgia coneguda amb el nom d'Endor College. Allí però s'haurà d'enfrontar amb un gran perill i prendre una decisió que li canviarà la vida.



'Un océano entre nosotros'
L'any 1968 el navegant aficionat Donald Crowhurst (Colin Firth) s'imposa un objectiu èpic: guanyar la Sunday Times Golden Globe Race donant la volta al món en el seu veler, en solitari i sense escales. A terra deixa la seva dona Clare (Rachel Weisz), la seva gran defensora. Mentre ella es manté ferma a la seva llar, Donald continua la seva carrera per alta mar tot i els múltiples obstacles. James Marsh, director de 'La teoría del todo' o 'Man on Wire' està al capdavant del film basat en fets reals.



'Las distancias'
Dirigida per Elena Trapé retrata un sentiment de decepció d'un grup d'amics, un estat d'ànim que va impregnar tot el guió. Olivia, Eloy, Guilli i Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa el seu company des de la universitat Comas, que celebra 35 anys. Ell no els rep com esperaven que ho fes i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l'amistat entre ells es posa a prova. El personatge del Comas, va assenyalar la directora de 'Les distàncies', 'concentrava la tesi de la pel·lícula que és la decepció i la immaduresa emocional i no saber cap on tirar'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.