Les cares del procés amb el bolígraf de Jordi Magrià

L'exposció itinerant finalment ha quedat anul·lada


  • Comparteix:

'El Procés a Punta de BIC', l'exposició d'il·lustracions a bolígraf de l'artista santcugatenc Jordi Magrià, s'ha pogut veure aquest dimecres a la plaça de Lluís Millet de Sant Cugat. Són 25 dibuixos dels polítics, activistes i exiliats independentistes. Finalment, però, la mostra no serà itinerant per diverses places de la ciutat, ja que la pluja d'aquest dimecres ha fet malbé algunes de les obres, segons ha explicat l'artista a Cugat.cat.

Magrià ha explicat a Cugat.cat que els diners que recapti amb aquesta exposició aniran destinats a les associacions independentistes.

Jordi Magrià

La tècnica és amb bolígraf BIC i el motiu és per recaptar diners per les associacions. En aquesta exposició estic recaptant diners per l'associació impulsada per Tamara Carrasco, que és per la gent represaliada per l'Estat espanyol que no té cap recolzament polític.


L'exposició ha atret les mirades dels vianants més curiosos. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat què els hi ha semblat l'obra de Magrià.

Públic

La tècnica al cabell i a la barba em sembla molt curiós, i els sombrejats fets amb el boli BIC. Em sembla molt curiós. / És una passada, la manera de treballar el bolígraf és fantàstic. A mi em va sorprendre moltíssim.


La mostra es va inaugurar a Barcelona i ha passat per Reus, la Nou de Gaià, Mollerussa, Girona, Vic i Molins de Rei. A Sant Cugat, però, ha quedat anul·lada a causa de la pluja d'aquest dimecres, que ha afectat algunes de les obres, entre les quals hi ha una litografia de gran mida de l'expresidenta d'Òmnium, Muriel Casals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.