Comèdia, drama i acció protagonitzen les estrenes de la setmana


  • Comparteix:

'Predator' és una de les escenes

'Predator' és una de les escenes

Una de les sagues d'acció i terror més conegudes dels anys 80 reviu als cinemes a partir d'aquest divendres amb 'Predator', l'obra del director d''Iron Man 3', Shane Black. El thriller psicològic 'Todos lo saben', la comèdia 'Book Club' i el debut de Carmen Blanco en el llargmetratge, 'Los amores cobardes', completen les estrenes de la cartellera d'aquest divendres als cinemes Yelmo del Centre Comercial.

'Todos lo saben'


La cinta 'Todos lo saben' d'Asghar Farhadi és un thriller psicològic en el qual la Laura viatja des de Buenos Aires al seu poble natal a Espanya, on ha d'assistir a una festa. El que hauria de ser una breu visita familiar es veurà afectada per uns esdeveniments inesperats que canviaran les seves vides.

'Book club'


Jane Fonda i Diane Keaton encapçalen el repartiment de la comèdia 'Book club', una pel·lícula de Bill Holderman sobre un club de lectura format per quatre dones de mitjana edat. Malgrat no ser el tipus de literatura que solen llegir, 'Cinquanta ombres d'en Grey' els crida l'atenció i decideixen escollir-lo com a lectura del mes. Després de llegir-lo la seva vida social i amorosa donarà un tomb.

'Los amores cobardes'


Carmen Blanco debuta com a directora de llargmetratges amb 'Los amores cobardes'. A la pel·lícula, l'Eva és una noia jove i independent que viatja a la seva ciutat natal per passar-hi les vacances d’estiu. Allà es trobarà amb en Rubén, que havia estat el seu millor amic i amb qui no ha tingut contacte des que ell va decidir trencar la relació totalment. L'Eva haurà de pensar si dona una segona oportunitat al seu ex amic, i també reflexionarà sobre la raó per la qual ell va decidir deixar de veure-la.

'Predator'


Shane Black ('Iron Man 3') fa reviure el depredador més famós de la història del cine a 'The Predator'. Aquesta és la quarta pel·lícula d'una saga que va començar l’any 1987 amb Arnold Schwarzenegger com a protagonista, i una seqüela de les seves predecessores i, per tant, no segueix el fil argumental de les pel·lícules que -més recentment- han enfrontat el 'predator' amb l'Alien de Ridley Scott.

Al film quan el petit Rory activa accidentalment el retorn a la terra dels yautjas, desencadenarà que els caçadors més letals de l'univers facin de les seves. Aquests alienígenes han millorat el seu ADN i només un grup d’exsoldats i una professora de ciències podran evitar el final de la raça humana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.