Serrat emociona un Teatre-Auditori ple al compàs de 'Mediterráneo'

El cantautor ha revisitat a Sant Cugat 'Mediterráneo'


  • Comparteix:

El cantautor Joan Manuel Serrat ha revisitat aquest dijous al Teatre-Auditori un dels seus discos més recordats, 'Mediterráneo', publicat fa 47 anys. Ho ha fet en un equipament municipal amb totes les entrades venudes, una dinàmica habitual cada vegada que el barceloní ha visitat Sant Cugat. L'actuació forma part de la gira 'Mediterráneo da capo', que l'ha portat per ciutats de tot l'Estat, però també a l'Argentina i a Xile.

Serrat s'ha adreçat al públic i ha reconegut la particularitat de commemorar el llançament de 'Mediterráneo' tres anys abans que es compleixi un lustre.

Joan Manuel Serrat

És possible que algú pensi, amb tota raó, que el 47 no és un número prou rodó. Però no tinc cap ganes d'esperar!


El concert ha jugat amb la idea de fer-se a la mar i embarcar-se en un viatge que s'atura en títols com 'Lucía', 'Aquellas pequeñas cosas', 'Pueblo blanco' i 'Barquito de papel', a més del clàssic 'Mediterráneo'. Serrat ha llançat enguany 'Discografia', una capsa amb 12 CD que inclouen tota la seva obra en català.

L'última estada de Serrat a Sant Cugat va ser el 2015 i va servir per arrencar la nova temporada al Teatre-Auditori. Totes les vegades que ha passat pel municipi ha exhaurit les entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.