Joan Ramon Armadàs estrena 'Clandestí', un curt amb els fets de l'1-O com a teló de fons


  • Comparteix:

Un moment del curtmetratge / Foto: el Cinèfil

Un moment del curtmetratge / Foto: el Cinèfil

El periodista santcugatenc Joan Ramon Armadàs s'ha posat al capdavant de 'Clandestí', un curtmetratge de ficció que agafa els fets de l'1 d'octubre com a teló de fons. Juntament amb el realitzador Ivan Mulero, ha teixit un guió que respira influències del cinema negre. Armadàs ha agafat imatges gravades per ell mateix el dia del referèndum i les ha incorporat a la història. La intenció és estrenar el curt pels volts del primer aniversari de l'1-O.

Els protagonistes de 'Clandestí', els actors Joan Frank Charansonnet i Miquel Sitjar, interpreten el paper de dos joves que esperen, nerviosos, un material sensible hores abans de les votacions. El personatge d'Ester Nubiola serà l'encarregat d'entregar aquest material. Joan Ramon Armadàs ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és transmetre l'ambient de tensió d'aquell dia.

Joan Ramon Armadàs

El que vol explicar el curt és, tant el sentiment com la pressió a la qual es va sentir sotmesa molta gent justament per fer possible una cosa que en principi no hauria de ser delicte com és una votació sobre qualsevol tema. Moltes persones involucardes amb què l'1-O fos possible ho van haver de fer d'amagat de la policia.


Un cop presentat el curt, el propòsit és moure'l per festivals tant nacionals com de nivell internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.