Josep Ferré (director OSSC): 'La programació d'aquesta temporada és molt ambiciosa'

La jove intèrpret i 'youtuber' Ariann serà la convidada del concert Valsos i Danses de Nadal


  • Comparteix:

El director de l'OSSC, Josep Ferré a la presentació de la temporada 18-19

El director de l'OSSC, Josep Ferré a la presentació de la temporada 18-19

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) estrena la temporada 2018-2019 amb 'una programació de somni'. Així ho ha dit el director de l'OSSC, Josep Ferré, aquest dissabte a la presentació de la nova temporada. El curs començarà el 18 d'octubre amb la peça de Felix Mendelssohn ‘Somni d’una nit d’estiu’ i acabarà amb el Concert de Sant Jordi que, enguany, se celebrarà el 14 d'abril. La temporada consta de set espectacles, sis concerts més el muntatge 'Un conte musical', adreçat als més menuts.

El tradicional concert de Valsos i Danses comptarà amb la participació de la jove intèrpret i 'youtuber' Ariadna Cabero, de nom artístic Ariann, qui aquest dissabte ha assistit a la presentació de la temporada i ha ofert un tastet del seu talent al públic. Uns dels valors que Ferré ha volgut posar de relleu ha estat la capacitat d'innovació de l'OSSC. El director ha remarcat que el nom de l'orquestra està entre els més reconeguts gràcies a 'la confiança que dipositen en nosaltres els solistes'.

Entre els noms que formen part de la programació en destaca la dels directors convidats Miquel Ortega, Michal Nesterowicz i Jordi Picorelli. I El dels intèrprets Begoña Alberdi (soprano), Georgina Reyner (mezzosoprano), Tito García González (piano) i Guillermo Pastrana (violoncel).


Josep Ferré

Estem molt contents perquè els solistes ens fan confiança, ve gent de moltíssima categoria, això vol dir que el nom de l'orquestra és sinònim de qualitat i bé, estem molt contents de presentar aquesta gran temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.