El Teatre-Auditori fa 25 anys amb un record als més de mil espectacles que ha acollit

L'equipament comença la celebració del quart de segle aquest dimarts


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebra 25 anys amb una desena d'espectacles concentrats en cinc dies ( 5/set/18)

El Teatre-Auditori celebra amb estrenes i espectacles únics el 25è aniversari (20/ago/18)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori bufa les espelmes del quart de segle / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori bufa les espelmes del quart de segle / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori enceta aquest dimarts la celebració dels 25 anys de l'equipament amb un acte institucional dissenyat especialment per a l'ocasió. La presentació del llibre 'Les mil i una nits (i algunes tardes)', del crític Eduard Jener, i la lectura dramatitzada del programador Gerald-Patrick Fannon serviran per fer un repàs als espectacles viscuts a l'equipament durant aquest quart de segle.

L'acte, que començarà a les set de la tarda amb la projecció d'un vídeo realitzat per Cugat.cat, pretén recollir la història, l'esperit i les imatges del Teatre-Auditori i la seva evolució com a equipament cultural a la ciutat. Seguidament, després dels parlaments institucionals, tindrà lloc una acció amb l'il·lustrador Ignasi Blanch, que s'ha encarregat del disseny de la programació especial, acompanyada de música. La periodista santcugatenca Marina Romero, que conduirà l'acte, entrevistarà Eduard Jener per comentar les sensacions que deixen al crític els més de 1.000 espectacles que ha presenciat a l'escenari santcugatenc.

Després, els actors Míriam Alamany, Marta Angelat, Jordi Bosch, Míriam Iscla, Carles Martínez i Joan Pera, molts d'ells relacionats també amb l'equipament, interpretaran el text i les emocions del programador artístic Gerald-Patrick Fannon. L'audiovisual i el 'mapping' aniran a càrrec del coreògraf Toni Mira i també es bufaran les espelmes del pastís d'aniversari.

A la sortida, després de la fotografia de família, es lliurarà el llibre d'Eduard Jener i un punt de llibre commemoratiu al públic assistent.

Activitats

Dijous 27 de setembre
- 19:30. Guillem Albà & La Marabunta presenten la 'Festa 25 anys', un espectacle de música i de clown amb convidats com Carlos Núñez, Brodas Bros i el Mag Lari.

Divendres 28 de setembre
- 21h. Concert participatiu del gaiter i flautista Carlos Núñez amb la participació dels Brodas Bros, Brincadeira i Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat.

Dissabte 29 de setembre
- 17h i 19h. Estrena de quatre obres de microteatre escrites amb motiu del 25è aniversari del Teatre-Auditori. 'Gioconda', de Gerald-Patrick Fannon es representarà al taller d'escenografia, 'Visquin els nuvis!', de Laura Veciana i Les Xandrines al sota-escenari, 'El darrer fill', de Siscu Ruiz, a la sala de màquines i 'Dret a gatera', de Pere Riera i protagonitzat per Emma Vilarasau, a l'escenari.

- 21h. 'Música encadenada', amb les actuacions gratuïtes al vestíbul dels santcugatencs PAVVLA i Pulmón Beatbox.

Diumenge 30 de setembre
- 11:30 - 14h. 'Marató de màgia', presentada pel Mag Lari i amb les actuacions de Gerard Borrell, Melanie i el Mag Selvin.

- 19h. 'Un tret al cap', obra de Pau Miró interpretada per Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.