El cicle de concerts joves comença avui amb una actuació del grup de jazz Ernie Orts Quartet


  • Comparteix:

L'objectiu d'aquesta iniciativa és potenciar la música que fan els joves i per als joves

L'objectiu d'aquesta iniciativa és potenciar la música que fan els joves i per als joves

El grup de jazz Ernie Orts Quartet presentarà el seu últim disc 'aluap' aquest divendres a la sala Be-Bop. El concert s'emmarca dins el cicle de concerts joves que organitza l'Ajuntament per potenciar la música feta per i per a joves.

L'Ernie Orts Quartet oferirà un concert de jazz modern que està a cavall entre la fusió i el latin jazz sense descuidar el swing.
El cicle de concerts joves vol cobrir la manca d'activitats juvenils de Sant Cugat i està impulsat per l'àrea de Polítiques Socials i Joventut de l'Ajuntament. El cicle inclou vuit concerts d'estils força diferents, com ara música tradicional, jazz, pop-rock, música clàssica i, fins i tot, sessions de DJ's.
Els protagonistes dels concerts són grups de Sant Cugat i d'arreu de Catalunya, tots amb un denominador comú: els intèrprets són joves. Ho explica el tinent d'alcalde de Política Social i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon



Dels vuit concerts programats, dos ja s'han fet durant el mes d'octubre amb gran èxit de públic. El concert d'Ernie Orts Quartet serà aquest divendres, 5 de novembre, a partir de la mitjanit a la sala BE-Bop. Els concerts continuaran fins a finals d'any. L'últim serà el 17 de desembre a la Unió Esportiva i Recreativa de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.