Les aventures, la comèdia i el drama centren les estrenes de cinema d'aquesta setmana


Temes relacionats

El cinema torna al Centre Cultural amb Cinemes Sant Cugat ( 4/oct/18)


  • Comparteix:

Fotograma de 'Christopher Robin', una de les estrenes / Foto: IMDB

Fotograma de 'Christopher Robin', una de les estrenes / Foto: IMDB

Les aventures, la comèdia i el drama predominen entre les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres a la ciutat. Els cinemes Yelmo programen 'Venom', sobre l'univers de Marvel, i 'Ha nacido una estrella', una versió del film de 1937 de William Wellman que protagonitza Lady Gaga. També 'Ola de Crímenes' i 'Christopher Robin', que al mateix temps també es projectaran al Cinemes del Centre Cultural, reoberts des d'aquest dijous. De la seva banda, el nou espai cinematogràfic també programarà la producció catalana 'Les distàncies' i oferirà produccions ja estrenades com 'The Rider' i 'Viaje al cuarto de una madre', sobre les pors d'una mare davant l'emancipació de la seva filla.

'Venom'
Amb aquest film arriba a la gran pantalla un dels personatges més enigmàtics i complexos del univers Marvel. Ho fa de la mà de l'actor nominat a l'Òscar Tom Hardy i sota la direcció de Ruben Fleischer, director de 'Bienvenidos a Zombieland'.



'Ha nacido una estrella'
Lady Gaga es posa a la pell d'Ally, una jove actriu i cantant que arriba a Hollywood disposada a triomfar i a complir els seus somnis. Un cop allà, coneix Jackson Maine, que encarna Bradley Cooper, un actor que va tenir un passat gloriós, però que no està passat per una bona època. Alcohòlic i arruïnat, trobarà en l'actriu una raó per seguir endavant. Es tracta d'una nova versió de la pel·lícula de William Wellman, que al 1937 van protagonitzar Janet Gaynor i Frederic March.



'Ola de crímenes'
Aquesta comèdia explica la història d'una mestressa de casa anomenada Leyre que decideix ocultar l'assassinat del seu ex, que ha mort assassinat pel seu fill adolescent després d'un atac de nervis. L'intent d'ocultament, però, ocasiona una onada de crims a la ciutat de Bilbao, on s'ambienta el film. Entre el repartiment, figuren actors com Maribel Verdú, Paula Echevarría, Juana Acosta, Antonio Resines y Raúl Peña.



'Christopher Robin'
L'infant que es va embarcar en les aventures al Bosc dels Cent Acres s'ha fet adult i ha perdut el rumb. Té una feina mal pagada, esgotadora i sense perspectives de futur. En aquesta nova producció de Disney, els amics de Christopher Robin hauran d'ajudar-lo a recordar el nen afectuós i alegre que encara existeix dins seu.



'Viaje al cuarto de una madre'
Aquesta producció del 2017 explica la història de l'Estrella i la Leonor, una mare i una filla que viuen juntes en una casa d'un poble petit. Les dues estan molt unides, però la Leonor ja es veu preparada per marxar de casa, encara que també li fa por deixar la mare sola. És llavors quan l'Estrella s'adona que el seu món trontolla i que haurà d'enfrontar-se a viure sense la seva filla, en una casa que li cau a sobre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.