El Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà la cerimònia d'entrega dels Premis Butaca

Munt, Vilarasau, Conejero i Nina: el pòquer santcugatenc de les nominacions del guardó


Temes relacionats

Un quart de segle del Teatre-Auditori des de la platea (27/set/18)

Sant Cugat homenatja el Teatre-Auditori el dia del seu 25è aniversari (26/set/18)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori serà el centre neuràlgic de les arts escèniques catalanes / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori serà el centre neuràlgic de les arts escèniques catalanes / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà la celebració dels premis Premis Butaca d'enguany el 26 de novembre. L'equipament ha estat triat per l'organització amb motiu del 25è aniversari del teatre municipal. Una gala que accentua el caràcter santcugatenc amb quatre nominacions, totes amb cara de dona: Sílvia Munt, Emma Vilarasau, Laura Conejero i Nina. Les quatre, en categories diferents, seran l'aportació local en aquesta nit de premis.

Sílvia Munt
La valldoreixenca opta al premi de millor direcció amb 'Les noies de Mossbank Road', un èxit teatral que va esgotar entrades al mateix Teatre-Auditori el maig passat. L'amistat, la llibertat i l'amor són els punts de llança d'aquesta obra que ha col·locat les seves tres protagonistes en l'apartat de millor actriu.

Emma Vilarasau
I és que Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, les actrius de Munt, s'enfrontaran a un tòtem de la interpretació: Emma Vilarasau. La santcugatenca, Premi Nacional de Cultura, se situa entre les candidates amb una potent 'Medea', l'obra del Lliure que repassa el clàssic de la reina estrangera.

Laura Conejero
'Amb la importància de ser Frank', un dels muntatges més aplaudits aquesta temporada al TNC, la santcugatenca apareix com a nominada en la categoria de millor actriu de repartiment. Conejero s'acompanya de Miki Esparbé, David Verdaguer i la santcugatenca Paula Jornet en aquest imprescindible d'Oscar Wilde.

Nina
El binomi Nina i musical continua funcionant i bona mostra d'això és la nominació de la santcugatenca en l'apartat de millor actriu de musical per 'Casi normales'. La intèrpret, que va rubricar la seva popularitat amb 'Mamma Mía!', s'enfronta amb aquesta muntatge a Maria Molins i Elena Gadel ('Cabaret') i Lu Fabrés (Tick Tick Boom!).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.