Maria-Mercè Marçal ressona al Teatre-Auditori en el 20è aniversari de la seva mort


Temes relacionats

Sant Cugat ja és la capital catalana de la poesia (14/oct/18)

El Festival Nacional de Poesia portarà a Sant Cugat més d'una trentena de propostes ( 8/oct/18)


  • Comparteix:

Els mots i versos de Maria-Mercè Marçal han ressonat aquest dimarts al Teatre-Auditori amb el muntatge 'Maria-Mercè Marçal. No res és tot', que ha recreat l'univers literari de la poetessa coincidint amb l'any en què es compleix el 20è aniversari de la seva mort. Una proposta dins la programació del Festival Nacional de Poesia (FNP) que ha comptat amb les veus de Marta Marco, Mercè Sampietro i la santcugatenca Emma Vilarasau. També amb l'acompanyament musical d'Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver.

Tot plegat sota la batuta del santcugatenc Jordi Bosch, que és qui s'ha encarregat de dirigir el muntatge amb un objectiu clar: 'mostrar l'univers poètic de Marçal i la seva manera de construir imatges i figures literàries'.

La selecció de textos ha anat a càrrec de l'escriptora Montse Barderi i ha intentat exhibir la multiplicitat artística i creativa que denotava la poesia de Marçal.




Jordi Bosch

Com transmet les imatges que té, què vol dir. Tot plegat amb una volada poètica que no toca de peus a terra. Això Marçal ho domina com ningú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.