Poesia i música es donen cita aquest dissabte a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat ja és la capital catalana de la poesia (14/oct/18)


  • Comparteix:

Biel Mesquida i Maria del Mar Bonet / Foto: ACN

Biel Mesquida i Maria del Mar Bonet / Foto: ACN

Poesia i música es trobaran aquest dissabte a la ciutat de la mà de dues propostes artístiques. D'una banda, Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida donaran veu als versos de Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre a 'Desbesar roses', una proposta intimista a dos quarts de nou de la nit a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. De l'altra, Blaumut es fusionarà amb el sons de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) a les nou de la nit al Teatre-Auditori en una cita musical que té un preu d'entre els 14 i els 28 euros.

La proposta de Bonet i Mesquida forma part de la programació del Festival Nacional de Poesia (FNP) i compta amb l'acompanyament musical de Dani Espasa. Precisament, Maria del Mar Bonet ha destacat l'entesa entre els tres integrants de l'espectacle i 'l'estima' que es transmet.

En el cas de Blaumut, el quintet estarà acompanyat per 11 músics de la formació clàssica andorrana en una cita musical sota la batuta de Gerard Claret i que tindrà les sonoritats dels instruments de corda com a nexe. De fet no és la primera vegada que el conjunt català col·labora amb l'ONCA, després que al 2016 ja participessin en un espectacle conjunt. Una experiència que el violinista de Blaumut, Vassil Lambrinov, recorda com 'una experiència molt positiva' que no van dubtar en repetir. Lambrinov, a més, ha assegurat a Cugat.cat que el Teatre-Auditori és 'l'escenari ideal' per l'ocasió.




Maria del Mar Bonet

És un espectacle profundament estimat. Ens el sentim molt nostre, hi ha molta complicitat també amb el Dani Espasa, que ens ajuda a defensar-lo.

Vassil Lambrinov

Una experiència molt positiva, nosaltres ens ho vam passar genial, l'orquestra també i el públic, evidentment, sobretot. Quan ens van proposar de repetir-la vam estar encantats, i més al Teatre-Auditori de Sant Cugat, que crec que és un lloc ideal, amb una acústica i una posada en escena ideal per aquest maridatge musical de cordes amb Blaumut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.