Glenn Close i Jonathan Pryce protagonitzen 'La buena esposa', l'estrena destacada d'avui


  • Comparteix:

Glenn Close i Jonathan Pryce a 'La buena esposa' / Foto: La buena esposa

Glenn Close i Jonathan Pryce a 'La buena esposa' / Foto: La buena esposa

'La buena esposa', amb Glenn Close i Jonathan Pryce al capdavant, és l'estrena destacada d'aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. En el film, basat en una novel·la de Meg Wolitzer, Close es posa a la pell d'una dona que ha hagut de sacrificar els seus somnis per salvar el matrimoni. Els Cinemes de Sant Cugat projectaran aquesta pel·lícula en VOSE. Yelmo també proposa la cinta de terror 'Slender Man', una aterridora figura que segresta joves per obligar-los a cometre terribles actes. L'última estrena és 'Petra', que arriba a les sales del centre comercial amb la història d'una pintora que busca al seu autèntic pare. Àngel Comas ha repassat les estrenes, com cada divendres, al 'Making of' del 'Sant Cugat a fons'.

ESCOLTA-HO

La buena esposa
Björn Runge dirigeix aquest drama en què Joan Castleman (Glenn Close) s'adona que porta tota la seva vida sacrificant els seus somnis i el seu talent per mantenir viu el seu matrimoni i donar suport a la carrera literària del seu marit Joe Castleman (Jonathan Pryce). És aleshores quan la protagonista ha de prendre una decisió que ho pot canviar tot.



Slender man
Segons diu la llegenda, 'Slender man' és una figura molt alta, prima, amb braços llargs i sense rostre, que persegueix i segresta nens i joves per després obligar-los a cometre actes terribles. Quatre joves d'un petit poble dels Estats Units volen provar si la llegenda és veritat i invocar al monstre. Aquest thriller de terror està dirigit per Sylvian White i escrit per David Birke.



Petra
Bárbara Lennie protagonitza aquesta coproducció catalana, dirigida per Jaime Rosales, i es posa a la pell de Petra, una pintora que, després de la mort de la seva mare, vol descobrir qui és el seu pare. Arribarà fins a una família que amaga molts secrets i traïcions del passat. Petra s'adonarà que totes les pistes en la recerca porten a despiadat i poderós home.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.