El retorn del psicòpata Michael Myers per Halloween i més estrenes avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Michael Myers, a 'La noche de Halloween) / Foto: ACN

Michael Myers, a 'La noche de Halloween) / Foto: ACN

'La noche de Halloween', el retorn als orígens de la saga 'Halloween' (1978), arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat amb l'enfrontament final entre Laurie Strode i el psicòpata assassí Michael Myers, 40 anys després. A partir d'avui, Yelmo Cines també projecta el thriller 'El fotógrafo de Mauthausen', que mostra la història del fotògraf Francesc Boix, que va treure a la llum la realitat dels camps de concentració. Yelmo també projecta el film infantil 'Pesadillas 2: Noche de Halloween', on tres nens han d'evitar que els monstres d'un llibre se surtin amb la seva. Finalment, Cinemes Sant Cugat estrena, en català i en VOSE, 'La sociedad literaria y el pastel de piel de patata', on una jove escriptora viatja a una petita illa per conèixer aquesta curiosa societat i on trobarà una gran història.

'La noche de Halloween'
Aquesta desena entrega de la saga 'Halloween' pretén reprendre la història, 40 anys després, de la primera pel·lícula de 1978. L'actriu Jamie Lee Curtis torna al seu paper de Laurie Strode, l'única supervivent de la matança del psicòpata emmascarat Michael Myers de fa quatre dècades. Amb el retorn de Myers, la família Strode és l'única esperança per acabar amb ell. Arriba a la gran pantalla l'enfrontament final entre Laurie Strode i Michael Myers. Dirigida per David Gordon Green.



'El fotógrafo de Mauthausen'
La directora Mar Tarragona porta a la gran pantalla el thriller basat en la història de Francesc Boix, fotògraf i militant comunista que va lluitar amb l'exèrcit republicà durant la Guerra Civil i que va acabar pres a Mauthausen. Mario Casas es posa a la pell de Boix, qui, amb l'ajuda d'altres espanyols del camp de concentració, arrisca la seva vida per treure del camp alguns negatius fotogràfics que mostraven la crueltat que exercien els nazis dins dels murs. Entre el repartiment també es troba Alain Hernández i Macarena Gómez.



'Pesadillas 2: Noche de Halloween'
La pel·lícula, adreçada al públic infantil, és la seqüela del film de 2015 'Pesadillas', tots dos basats en les novel·les de R. L. Stine. Durant la nit de Halloween, dos nens obren un llibre que han trobat en una casa abandonada i, accidentalment, alliberen a Slappy i a la resta de criatures del llibre que planegen provocar una apocalipsi. Els nens i la germana gran d'un d'ells hauran d'evitar els plans malvats de Slappy. Aquesta cinta està dirigida per Ari Sandel.



'La sociedad literaria y el pastel de piel de patata'
El film, del director Mike Newell, s'ambienta als anys 40 a Londres, mentre la ciutat es comença a recuperar després de la Segona Guerra Mundial. La protagonista Juliet Ashton, interpretada per Lily James, és una jove escriptora que viatja fins a la Batllia de Guernsey buscant un argument pel seu nou llibre. Allà, Ashton coneix les experiències i els membres d'un club de lectura local creat durant la guerra.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.