El pregoner de la Festa de Tardor reclama més participació de les entitats i critica alguns dels aspectes de la política cultural de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Pedró aposta per una Festa de Tardor de reflexió i discussió

Pedró aposta per una Festa de Tardor de reflexió i discussió

L'autor del llibre 'Tradicions santcugatenques', Rogelí Pedró, ha estat l'encarregat de fer el pregó de la 29ena Festa de Tardor. Amb un discurs d'estructura poètica, Pedró ha aprofitat per criticar alguns aspectes de la política cultural de l'Ajuntament, i ha reclamat un paper més destacat i participatiu de les entitats de la nostra ciutat.

Pedró ha reclamat millors serveis, més infrastructures i millors polítiques per a joves, apostant per una major participació de les associacions en aquests temes. Per Pedró, la Festa de Tardor és un element cohesionador, i ha expressat el seu desig que la festa sigui un fòrum permanent de discussió i un canal de comunicació per buscar respostes als problemes socials durant tot l'any. Pedró ha destacat que aquest any la Festa de Tardor no té cap lema comú, i que això permet que les entitats reclamin el seu paper de protagonistes.

Rogeli Pedró

Després de 29 anys no hi ha lema, i per això es poden veure les reivindiacions de tots, reclamant el paper de protagonistes i l'augment del poder del poble sobirà


El pregoner d'aquest any ha criticat algunes polítiques culturals del govern municipal en temes com decidir fer bianual l'obra 'Pedra i sang', i acusant-lo de decidir polítiques socials de manera unilateral, com per exemple, l'elaboració del Pla de Cultura.

Rogeli Pedró

Volem un Sant Cugat cohesionat, on els agents de la cosa pública no elaborin sols el Pla de Cultura, que neix coix perquè les entitats no hi ha participat. Volem un resultat satisfactori amb la implicació del consistori, dels agents culturals i la ciutat en general


Pedró ha destacat que les 77 entitats que participen en aquesta Festa de Tardor són el veritable motor del nostre entorn, i ha demanat que aquestes associacions puguin participar en la negociació de l'elaboració del Llibre Blanc de l'Associacionisme i la creació d'un bon Consell de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.