Els Gausacs, amfitrions d'una Diada de Tardor passada per aigua


Temes relacionats

Els caps de colla dels Gausacs: 'La temporada no ha anat bé' (27/oct/18)


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han estat els amfitrions, aquest dissabte, a la Diada de la Tardor, que s'hagut de celebrar al pav3 de la Rambla del Celler pel risc de pluja. Els Gausacs, acompanyats del Castellers de Vilafranca, i dels Castellers de Sabadell, han descarregat el 2 de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8. Per als santcugatencs aquesta era la penúltima actuació del curs.

Per la seva banda, els Verds han portat al pavelló el 5 de 8, el 3 de 9 amb folre, amb el que gairebé toquen el sostre del pav3, i el 4 de 8, amb el què han sorprès als assistents amb la rapidesa amb què l'han carregat i descarregat.

Els Saballuts s'han decidir per un 3 de 8, el 4 de 8 i un gran 7 de 7. La Diada de Tardor és la penúltima actuació dels Gausacs aquest curs. Els caps de colla dels Castellers de Sant Cugat han valorat a Cugat.cat una temporada la qual consideren que la manca de compromís dificulta que es pugui mantenir un nivell alt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.