77 entitats participen a la 29a. Festa de Tardor, que es tanca amb gran èxit de participació


  • Comparteix:

Fins a 15.000 persones s'han acostat a la Plaça d'Octavià

Fins a 15.000 persones s'han acostat a la Plaça d'Octavià

Èxit de participació a la vint-i-novena Festa de Tardor, que s'ha celebrat aquest cap de setmana. Prop de 15.000 persones, segons l'organització, s'han acostat aquest diumenge a la mostra d'entitats, a la Plaça d'Octavià, un dels actes centrals d'aquesta edició que ha estat marcada pels lemes i reivindicacions dels diferents col·lectius de la ciutat.

77 entitats han participat aquest diumenge al matí a la tradicional mostra d'entitats de la Festa de Tardor, una festa que s'ha caracteritzat per la falta d'un lema comú i l'aposta perquè cada entitat en fes un de propi amb les seves reivindicacions. Per José Manuel Casteleiro, un dels coordinadors de la Festa de Tardor, no comptar amb un lema comú és un risc, però permet que es puguin fer propostes, en una festa ja consolidada. Casteleiro ha fet una valoració molt positiva d'aquesta edició.

José Manuel Casteleiro

Estem molt satisfets amb la participació de la gent, i això és un signe de vitalitat de la societat santcugatenca. Arrel de la festa molta gent s'incorpora a participar amb les entitats, i pensem que la mostra ha estat un èxit


Casteleiro ha afegit que la Festa de Tardor és una activitat que permet integrar els nous ciutadans a la ciutat i evitar que es consolidi el model de ciutat-dormitori. El públic han valorat positivament la Festa i la possibilitat de tenir un contacte directe amb les associacions santcugatenques.

Ciutadans

La mostra d'entitats està molt bé i és una bona manera perquè les associacions es puguin expressar


L'alcalde, Lluís Recoder, també ha participat de la mostra d'entitats, i ha aprofitat per escoltar les reivindicacions de les diferents associacions. Recoder ha fet una valoració positiva de la Festa, i ha destacat que aquest èxit és un reflex del dinamisme de la ciutat.

Lluís Recoder

L'he vist molt bé, i això és un reflex de la ciutat. La nostra és una ciutat que està molt bé des de molts punts de vista. Tenim un cos d'entitats que són el teixit que dóna força


A més de la mostra d'entitats, la Festa de Tardor ha comptat amb actuacions teatrals, una cercavila i la primera acampada jove al parc de l'Arborètum, on s'ha aprofitat per discutir de temes com l'habitatge i l'oci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.