El Ball de Gitanes ja escalfa motors

Els assajos començaran el 19 de novembre


  • Comparteix:

Les Gitanes, un ball multitudinari / Foto: Localpres

Les Gitanes, un ball multitudinari / Foto: Localpres

La Comissió de Gitanes ja comença a ultimar els preparatius per als assajos del Ball de Gitanes, que tindran lloc al vestíbul del Teatre-Auditori a partir del 19 de novembre. Els assajos tindran lloc tots els dilluns i dimecres entre les deu i dos quarts de dotze de la nit. El Ball de Gitanes es podrà veure el dissabte 2 de març, emmarcat a les activitats del Carnaval, a la plaça d'Octavià.

Enguany l'organització s'ha marcat l'objectiu d'augmentar l'assistència i implicació als assajos perquè repercuteixi en la qualitat de la dansa. Una millora que també es podrà notar amb canvis a la dinàmica de vestuari dels balladors i balladores, ja que l'organització insistirà en la necessitat de vestir-se de gitano o gitana per fer èmfasi en el caràcter tradicional.

Malgrat que el gruix de les actuacions tindran lloc al vestíbul del Teatre-Auditori, a la recta final es traslladaran al pavelló de la Guinardera i a la plaça d'Octavià. L'any passat el Ball de Gitanes va aplegar 360 dansaire a Octavià.

Una altra novetat és que l'organització posa a disposició de tothom un canal de Telegram on apareixeran totes les informacions al respecte de la dansa.

A banda de les Gitanes, els infants i joves també tenen reservat el seu espai amb les Gitanetes i les Giovenettes. Els assajos per a aquestes danses tindran lloc els dissabtes 2, 9, 16 i 23 de febrer al matí.

Les inscripcions de tot plegat s'obriran properament de forma telemàtica.


Esther Madrona

La intenció que tenim és que la gent s'ho prengui més seriosament perquè volem recuperar la qualitat de ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.