La 16a edició dels premis Arlequí reconeixen l'actor santcugatenc Jordi Bosch

Els guardons reconeixen la tasca a persones i entitats que dónen suport al teatre amateur


  • Comparteix:

Jordi Bosch interpretant 'La bête'/ Foto: TNC

Jordi Bosch interpretant 'La bête'/ Foto: TNC

La 16a edició dels premis Arlequí ha reconegut l'actor santcugatenc Jordi Bosch. Els guardons els atorga la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i reconeixen la feina d'actors, entitats i equipaments, que han donat suport al teatre amateur durant l'any anterior. Bosch ha rebut aquest guardó, segons l'organització, 'per haver estat disposat a col·laborar i donar suport a iniciatives sorgides des de l'àmbit amateur des dels inicis de la seva carrera'. L'entrega de premis s'ha celebrat aquest dilluns a la seu de SGAE Catalunya.

Jordi Bosch està actualment immers en l'obra 'Humans' de Stephen Karam. Entre altres projectes, a partir de desembre, tornarà a pujar a l'escenari amb 'Adossats' i recentment ha dirigit les actrius Marta Marco, Mercè Sampietro i la seva parella, la santcugatenca Emma Vilarasau, en un recital amb versos de Maria-Mercè Marçal estrenat al Festival Nacional de Poesia (FNP).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.