'Falstaff', l'última òpera de Verdi, arriba al Teatre-Auditori

Els Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès porten l'adaptació de l'obra de Shakespeare a Sant Cugat


Temes relacionats

La propera obra de Mira-sol Teatre i el baríton Toni Marsol, al 'Molta Comèdia' ( 9/nov/18)

El 'Donem la nota' parla aquesta setmana del 'Falstaff' dels Amics de l'Òpera de Sabadell ( 5/nov/18)


  • Comparteix:

L'última òpera de Verdi, al Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

L'última òpera de Verdi, al Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

L'última òpera de Giuseppe Verdi, 'Falstaff', arriba al Teatre-Auditori aquest divendres de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. Sota la direcció musical de Daniel Gil de Tejada i la d'escena de Pau Monterde, els espectadors podran gaudir de tres hores d'espectacle en aquesta obra, basada en un llibret d'Arrigo Boito a partir de l'obra de Shakespeare 'Les alegres casades de Windsor'. La funció començarà a dos quarts de nou del vespre i té un preu de 55 euros.

El director d'escena de l'obra, Pau Monterde, ha visitat aquest dilluns el 'Sant Cugat a fons' a la secció 'Donem la nota', per parlar de l'obra. N'ha destacat el sentit de l'humor i ha assenyalat que en alguns moments 'sembla un vodevil teatral', tot i que també ha apuntat que 'va molt més enllà' del que sembla a simple vista. Segons Monterde, els personatges de 'Falstaff' estan 'molt ben dissenyats i definits'.

'Verdi aboca tota la seva saviesa teatre i musical al 'Fastaff'', ha argumentat el director d'escena, que ha destacat també el llibret, elaborat per Arrigo Boito.


Pau Monterde

No s'ha d'interpretar com una òpera buffa. A vegades sembla un vodevil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.