Lluís Ribas mostra la seva evolució artística en una nova exposició

La galeria de l'artista inaugura avui el recull 'Quadres de Llibres'


  • Comparteix:

El pintor Lluís Ribas / Foto: Localpres

El pintor Lluís Ribas / Foto: Localpres

Lluís Ribas porta aquest dijous a la seva galeria, Espai Lluís Ribas, la seva nova producció sota el títol 'Quadres de Llibres'. Es tracta d'un recull d'obres que han format part dels 14 llibres que ha publicat l'artista des de 1987 fins a l'actualitat. La mostra, que es podrà visitar fins el gener, està formada per obres escollides expressament per Ribas per mostrar l'evolució del seu treball al llarg dels anys. L'acte inaugural tindrà lloc al carrer Gorina número 13 a les vuit de la tarda, amb un còctel per als assistents.

Ribas ha destacat que aquesta exposició vol ensenyar 'els passos que s'han donat en el món de l'art' al llarg d'una trajectòria 'que ja comença a ser llarga'.

Els horaris de visita a l'espai són dijous i divendres de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre, i dissabtes de dotze del migdia a dues de la tarda i de sis a dos quarts de nou del vespre.




Lluís Ribas

He estat veient l'exposició i la memòria se t'envà cap a tota una trajectòria, que ja comença a ser llarga. Vull mostrar tots els passos que he anat donant en el món de l'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.