'Una altra Floresta és possible. Experiències d'apoderament comunitari a Collserola' es presenta avui


  • Comparteix:

La coberta està dissenyada per Pep Codó

La coberta està dissenyada per Pep Codó

El llibre 'Una altra Floresta és possible. Experiències d'apoderament comunitari a Collserola' es presenta aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre al bar la Floresteca. L'obra posa en conjunt 35 capítols, escrits per 38 autors diferents, al voltant de la història recent de la Floresta i les experiències participatives que s'han viscut al voltant del Consell de Barri. Ramon Piqué, Maria Ferrer i Pere Lecha han estat els coordinadors d'una obra editada per Edicions Pol·len.

ESCOLTA-HO

Ramon Piqué i un dels editors, Jordi Panyella, ambdós també autors del llibre, han destacat en una entrevista al 'Sant Cugat a fons' la varietat de persones, totes elles relacionades intensament amb la vida política i social al barri. Els seus membres repassen la història recent d'entitats com el Senglar Cultural, l'Assemblea de Joves de la Floresta, o l'AFA de l'escola, mentre que també hi ha espai per parlar de mobilitat, cultura i medi ambient.

'No és un llibre d'història, el llibre neix de constatar que en els últims anys han passat moltes coses a la Floresta i pensàvem que s'havien d'explicar' ha assenyalat Piqué. El llibre l'ha editat l'editorial Pol·len, una cooperativa formada per tres persones, dues de les quals resideixen al barri, un fet que, com ha explicat Panyella els ha impulsat a acceptar l'encàrrec, que ha assenyalat que treballar amb tants autors ha estat 'molt divertit i un aprenentatge'.


Ramon Piqué

Neix d'observar que al sí del barri de la Floresta havien passat moltes coses als darrers anys. Pensàvem que caldria explicar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.