Els Castellers de Sant Cugat posen punt final a una temporada que deixa reptes per assolir


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han posat punt final a la temporada amb la Diada de la Colla aquest diumenge a la plaça d'Octavià. Els Gausacs han acabat el curs amb 'dificultats', com han expressat els caps de colla, Èric Bellmunt i Toni Serra. La Diada de la Colla, però, ha estat una festa on l'objectiu ha estat fer castells més amples que alts perquè tothom hi pugui participar. Els camises verdes han portat a plaça el 9 de 7, el 4 de 8 i el 5 de 7.

Els Gausacs s'han acompanyat dels Castellers de Sants, que han portat el 7 de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8, i dels de la Sagrada Família que han triat el 5 de 7, el 3 de 7 per sota i el 7 de 7.

Els caps de colla han afirmat estar 'molt contents pel reconeixement a la feina feta l'any passat'. Pel que fa al balanç de tempoarda, Bellmunt i Serra, que no repetiran la temporada que ve, han explicat que l'objectiu és seguir treballant per aconseguir, entre d'altres coses, consolidar el 3 de 9.

Enguany, la Diada de la Colla ha estat especial perquè s'ha inaugurat una placa a la plaça d'Octavià en record del primer 3 de 9 amb folre descarregat de la colla, a la Festa de Tardor de l'any passat.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha valorat les fites aconseguides pels Gausacs a la ciutat i ha dit que per aquest motiu 'mereixen un reconeixement al centre de Sant Cugat perquè el pugui veure tothom.' La Diada de la Colla ha conicidit amb la Festa de Tardor.




Carmela Fortuny

De manera molt reconeguda i necessària calia tenir aquesta placa al mig de la ciutat, a la plaça on la nostra colla castellera ha tingut moments molt bons i d'altres no tant però que han significat repte, emoció i cohesió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.