Tetrateatre assegura que la supressió de Pedra i Sang respon a raons 'polítiques'


  • Comparteix:

Vialarasau diu que les tradicions no són 'bianuals'.

Vialarasau diu que les tradicions no són 'bianuals'.

La directora de Tetrateatre assegura que l'Ajuntament ha actuat amb desídia i que, en realitat, hi ha raons polítiques darrere l'anul·lació de les funcions d'aquest Nadal de 'Pedra i Sang'. Dolors Vilarasau afirma que el consistori ha doblat -inexplicablement- els costos de la producció i en cap moment s'ha consultat al patrocinador principal sobre la seva implicació en l'obra.

Els responsables de Tetrateatre asseguren que el consistori ha assassinat Pedra i Sang de manera injustificada. No entenen les raons donades per l'àrea de Cultura per suprimir una 'tradició' nadalenca a Sant Cugat que començava a tenir arrelament a la ciutat i a tot el país.

Dolors Vilarasau, en declaracions a aquesta emissora, assegura que els costos de la funció donats pel propi Ajuntament són de 22.000 euros, però en canvi, durant el ple del mes d'octubre, la titular de Cultura va assegurar que eren de 30.000, una xifra, va dir, inassumible per les arques municipals. Vilarasau es pregunta d'on ha tret aquesta xifra l'Ajuntament:

Dolors Vilarasau

Ens van donar al juny el cost de l'obra xifrat en 22.000 euros. Ara dien que són 30.000. D'on surt la xifra?



Vilarasau es qüestiona encara més els dubtes esgrimits pel consistori sobre la viabilitat de les funcions quan la Generalitat, a través de la directora de Promoció Cultural, ja s'havia compromès a participar en els costos de les funcions.

La directora teatral assegura que hi ha altres raons darrere la decisió ja que l'Ajuntament ni tan sols ha aixecat el telèfon per preguntar al principal patrocinador s'hi volia seguir contribuint i participant en el manteniment de l'obra:

Dolors Vilarasau

No s'han posat en contacte amb el principal sponsor per preguntar-li si voldria participar aquest any.


Tetrateatre creu que l'obra és, en part, deficitària, per la impossibilitat de fer les representacions en un altre escenari. Vilarasau ha recordat que totes les funcions han penjat el cartell 'd'entrades esgotades' ja que el claustre del Monestir té capacitat només per a 100 persones.

La companyia lamenta que una producció pròpia, que començava a fer-se un lloc en les tradicions locals, se suprimeixi sense més, amb l'esperança difusa que serà 'bianual'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.