Les estrenes de cinema porten a Sant Cugat les aventures de l'ocell Condorito


Temes relacionats

Cugat.cat sorteja cinc entrades dobles per a l'estrena de 'Condorito' als Cinemes Sant Cugat (13/nov/18)


  • Comparteix:

Detall del cartell de 'Condorito' / Foto: Paycom Cinema

Detall del cartell de 'Condorito' / Foto: Paycom Cinema

Les aventures còmiques de 'Condorito' arriben aquest divendres a la gran pantalla dels Cinemes Sant Cugat. A més, Yelmo Cines estrena a la ciutat el film de suspens 'Malos tiempos en El Royale', en què la història de set desconeguts que amaguen set secrets diferents transcòrre en l'hotel abandonat Royale. A partir d'avui les sales del centre comercial també projectaran, en castellà i català, la cinta de màgia 'Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald'.

ESCOLTA-HO

'Condorito'
El popular ocell xilè s'edinsarà en una nova aventura i juntament amb el seu nebot Coné, Condorito emprendrà el vol per rescatar la seva sogra desapareguda, Doña Tremebunda, misteriosament abduïda per una banda extraterrestre. Però, mentre ell sigui fora, la seva novia Yayita serà tentada pel ric i persistent Pepe Cortisona. El film, obra d'Alex Orrelle i Eduardo Schuldt, és apte per a tots els públics i està disponible tant en versió original com en català.



'Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald'
La seqüela d''Animales fantásticos y dónde encontrar-los' (2016) segueix amb la història del llibre homònim de l’escriptora britànica J. K. Rowling. 'Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald' té lloc uns mesos després de la primera pel·lícula. En aquest film el mag Grindelwald, que havia estat capturat pel Congrés Màfic dels Estats Units amb l'ajuda de Newt Scammander, aconsegueix escapar i comença a reclutar seguidors perquè els mags 'purasang' puguin regnar sobre les criatures no màgiques. David Yates dirigeix el llargmetratge d'aventura i fantasia, que torna a comptar amb l'escriptora anglesa com a guionista. Entre el repartiment hi ha Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Zoë Kravitz i Ezra Miller, entre d'altres.



'Malos tiempos en El Royale'
Set desconeguts es troben a l'hotel abandonat Royale, situat a la frontera entre Califòrnia i Nevada. Cada inquilí guarda un secret i durant la nit tots tindran una última oportunitat per a redimir-se. Aquest thriller és la segona col·laboració entre el director i guionista, Drew Goddard, i l'actor Chris Hemsworth, després de 'La cabaña del bosque' (2012), i està també protagonitzada per Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm i Cailee Spaeny.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.