Les estrenes de cinema porten a Sant Cugat dues comèdies i un drama judicial


  • Comparteix:

Emma Thompson i Stanley Tucci, a 'El veredicto' / Foto: IMDb

Emma Thompson i Stanley Tucci, a 'El veredicto' / Foto: IMDb

Emma Thompson protagonitza el nou drama judicial dirigit per Richard Eyre, 'El veredicto (La Ley del Menor)' i que s'estrena a partir d'aquest divendres a Yelmo Cines. Els cinemes de la ciutat també projecten la comèdia sobre el superheroi espanyol 'Superlópez', interpretat per Dani Rovira. A més, Cinemes Sant Cugat recupera i estrena a les seves sales la cinta 'Mi obra maestra' de l'argentí Gastón Duprat.

ESCOLTA-HO

'El veredicto (La Ley del Menor)'
Emma Thompson es posa a la pell de Fiona Maye, jutgessa de la Cort Suprema britànica especialitzada en drets familiars. Mentre el seu matrimoni passa per una crisi, ha de jutjar un cas en el qual el jove Adam, qui pateix leucèmia, necessita una transfusió de sang per salvar la vida. Els pares del jove, testimonis de Jehová, rebutgen la transfusió però la visita de Maye a l'hospital provocarà moltes coses.



'Superlópez'
Javier Ruiz dirigeix aquesta comèdia amb Dani Rovira al capdavant juntament amb Maribel Verdú, Alexandra Jiménez i Julián López. La pel·lícula és una adaptació cinematogràfica del còmic 'Superlópez' i se centra en la vida de Juan López, que té superpoders i és el portador d'un secret que salvarà el seu planeta, Chitón, del malvat Skorba i de la seva filla, Àgata. La situació es complicarà quan Luisa, un antic amor de joventut, aparegui a la vida de López.



'Mi obra maestra'
Arturo és un exitós galerista d'art, és encantador, sofisticat, amb pocs escrúpols i té la seva galeria al centre de Buenos Aires. Renzo és un pintor en decadència i salvatge. Els dos mantenen una amistat de fa temps però no estan d'acord en res. Arturo intentarà revalorar l'obra de Renzo sigui com sigui. Protagonitzada per Guillermo Francella i Luis Brandoni.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.