Stacey Kent oferirà el seu primer recital a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'espectacle de Kent és a les nou de la nit / Foto: Teatre-Auditori

L'espectacle de Kent és a les nou de la nit / Foto: Teatre-Auditori

La prestigiosa cantant de jazz nord-americana Stacey Kent oferirà aquest dissabte al Teatre-Auditori un recital a les nou de la nit. Kent interpretarà cançons de diferents àlbums com els de 'Raconte-moi' i 'The Changing Lights' en una vetallada que ha exhaurit les entrades i que forma part del 50è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Kent, que visita la ciutat per primera vegada i en una actuació única a l'Estat espanyol, és considerada una de les millors cantants de jazz mundial. Amb un estil dolç i romàntic, ha aconseguit que alguns dels seus àlbums en francès siguin disc d'or a França i Alemanya com el de 'Raconte-moi'. També destaca per ser cantant de bossa nova, tal com demostra a composicions com 'The Changing Lights' i a l'àlbum gravat en col·laboració amb el músic brasiler Marcos Valle.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.