Fila Zero presenta 'Criatures' al Teatre de Mira-sol


Temes relacionats

Les 'Criatures' de Fila Zero passen pel 'Molta comèdia' (23/nov/18)


  • Comparteix:

Actors de l'obra amb Eduard Jener, a l'esquerra / Foto: Cugat.cat

Actors de l'obra amb Eduard Jener, a l'esquerra / Foto: Cugat.cat

La secció de teatre de La Unió Santcugatenca, la companyia Fila Zero, es prepara per a un repte aquest cap de setmana. L'obra 'Criatures' que les T de Teatre van estrenar el 1998 passarà pel filtre del grup santcugatenc amb dues representacions, aquest dissabte a les nou de la nit i diumenge a les set de la tarda, al Teatre de Mira-sol. Les entrades de l'espectacle, que s'inclou en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), es poden comprar en línia.

ESCOLTA-HO

Pere Royo està al capdavant del muntatge amb un repetori format, entre d'altres, per Pilar Andrés, Ferran de Juan, Tina Labrador i Montse Maranges. Royo ha explicat al programa 'Molta Comèdia' que sempre havia tingut 'en cartera' aquesta obra.

El text és original de Sergi Belbel i les T de Teatre, juntament amb Paco Mir, Jordi Mollà, Joan Ollé, Josep Pere Peyró i David Plana.

Una visió coral del món de les criatures que també es plasmarà amb el treball de Fila Zero. La companyia, resident al teatre mirasolenc fins que les obres de La Unió no estiguin enllestides, no és un tractat de pedagogia sinó 15 escenes que mostren 'la terrible distància que separa els grans dels petits'.

L'obra, amb entrades a sis euros, té una durada d'una hora i mitja.


Pere Royo

Un sempre està mirant obres i aquesta sempre m'ha agradat. Som prou gent per fer-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.