El lladre de Nadals, 'El Grinch', s'estrena avui als cinemes de Sant Cugat en dibuixos animats


  • Comparteix:

Fotograma d''El Grinch' / Foto: IMDb

Fotograma d''El Grinch' / Foto: IMDb

Les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres porten a Yelmo i als Cinemes Sant Cugat (CSC) la cinta d'animació 'El Grinch', que torna per robar el Nadal un any més. Als CSC també es projectarà en versió original i subtitulada. Les sales del centre comercial estrenen l'última creació d'Oriol Paulo 'Durante la tormenta', la pel·lícula de terror 'Cadáver' protagonitzada per Shay Mitchell, coneguda pel seu paper a la sèrie 'Pequeñas mentirosas', i, per últim, aterra a les cartelleres de Yelmo, 'Viudas', l'adaptació cinematogràfica de la minisèrie britànica de 1983.

ESCOLTA-HO

'El Grinch'
L'infame Grinch, un ésser pelut, de color verd i molt rondinaire, viu en una cova del Mont Crumpit amb l'única companyia del seu gos Max. Un dia comença a escoltar com els habitants de Villaquién comencen amb els preparatius de Nadal. L'entusiasme dels Quién amb la propera arribada de les festes posa al Grinch encara de més mal humor, així que decideix que l'únic que pot fer perquè ningú gaudeixi del Nadal és baixar al poble i robar totes les decoracions i regals. Aquesta pel·lícula d'animació és una adaptació del conte infantil de 1957 '¡Cómo el Grinch robó la Navidad!' de Dr. Seuss.



'Durante la tormenta'
La pel·lícula, del director Oriol Paulo, transcorre entre el present i els anys 80. Durant una tempesta es produeix una interferència entre els dos temps que provoca que Vera (Adriana Ugarte), una dona feliçment casada i amb una filla, salvi la vida d'un nen que va viure en aquella casa 25 anys enrere. Però les conseqüències d'una bona acció provoquen una reacció en cadena. Vera es desperta en una nova realitat on la seva filla mai ha nascut i el seu marit no la coneix. La cinta es converteix en una cursa a contrarellotge en què la protagonista haurà de descobrir en quin moment la seva vida va canviar en salvar la del nen. El repartiment també l'encapçalen Chino Darín, Javier Gutiérrez, Nora Navas i Álvaro Morte, entre d'altres.



'Viudas'
A Chicago, quatre dones sense res més en comú que un deute heredat per les activitats criminals dels seus difunts marits. La tensió creixerà quan Veronica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) i Belle (Cynthia Erivo) decideixin prendre les regnes del seu destí i conspiren per forjar-se un futur creant les seves pròpies regles. La pel·lícula està inspirada en la minisèrie britànica, 'Las viudas', dirigida per Steve McQueen.



'Cadáver'
Shay Mitchell es posa a la pell de la jove Megan Reed que comença a treballar en el torn de nit en una funerària. Un dia, els sanitaris li porten un cadàver desfigurat perquè analitzi la causa de la mort. Tot apunta a un exorcisme fatal. Sola i tancada a la funerària, Megan comença a experimentar aterridores visions, fet que la porta a sospitar que el cos que ha rebut està posseït per una despietada força demoníaca. Diederik Van Rooijen dirigeix aquest film de terror.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.