El Cor de Gòspel de Sant Cugat, banda sonora del Concert per a la Gent Gran

El concert serà diumenge 23 a les dotze del migdia, al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Gòspel solidari per celebrar una dècada ( 7/des/18)


  • Comparteix:

El Concert per a la Gent Gran s'ha presentat al Cafè-Auditori / Foto: Localpres

El Concert per a la Gent Gran s'ha presentat al Cafè-Auditori / Foto: Localpres

El Cor de Gòspel Sant Cugat posarà la música del 19è Concert de Nadal per a la Gent Gran. L'agrupació, que enguany fa 10 anys, ha preparat un espectacle participatiu i pensat, especialment, per al col·lectiu. El Cor de Gòspel, amb més d'un centenar de veus, cantarà temes 'emocionants i coneguts', ha explicat el director, Erwin Seerutton. El concert serà el diumenge 23 de desembre, a les 12 del migdia, al Teatre-Auditori. Després de l'espectacle hi haurà pica-pica.

El Concert de Nadal per a la Gent Gran és una proposta de l'Ajuntament amb la complicitat de les entitats i col·lectius que conformen la Taula de la Gent Gran. El seu president, Joan Cortadellas, ha firmat que el Nadal són dies 'carregats d'enyorança' i que és important 'alimentar l'autoestima' dels més grans.

'Un cor per als més grans' és el títol que s'ha triat pel concert d'enguany i fa referència als significats de 'cor', a l'òrgan i al grup de cantaires. La tinenta d'alcalde de polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, ha agraït la tasca de les entitats que fan possible que se celebri el concert així com a Creu Roja, que amb els voluntaris vetllaran per la cura dels ancians. Ha subratllat també la importància 'd'apropar' els avis al Teatre-Auditori, un col·lectiu que 'habitualment no hi va'.

L'empresa de transports Sarbus posarà a disposició una flota d'autobusos que recollirà la gent gran que viu als districtes o que els és difícil arribar fins al Teatre-Auditori.










Joan Cortadellas

Per a la gent gran de Sant Cugat és important venir al concert perquè permet que el col·lectiu s'apropi al Teatre-Auditori. Ens agrada trobar-nos, poder-nos desitjar un Bon Nadal i donar les gràcies a les persones que tenen cura de nosaltres.

Susana Pellicer

És important fer aquest concert, especialment dedicat a la gent gran, perquè és una manera de celebrar el Nadal junts. També és una manera de donar importància a que vinguin perquè potser són persones que, per dificultat físiques o el que sigui, normalment no venen al Teatre-Auditori.

Edwin Seerutton

He triat els temes més emocionants i més coneguts perquè tothom pugui gaudir el concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.