'Poema de Nadal' i 'Nadal a casa', la tradició torna a Sant Cugat

Les dues propostes ompliran el dissabte d'esperit nadalenc amb música i poesia de tota la vida


  • Comparteix:

El Nadal de Casa torna a la ciutat

El Nadal de Casa torna a la ciutat

El 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra de l'Associació d'Amants del Teatre i el 'Nadal a casa' d'Òmnium Cultural i l'Escola Fusió són la doble proposta d'aquest dissabte per qui vulgui imbuir-se d'esperit nadalenc. Poemes i cançons visitaran l'Escola de Música Victòria dels Àngels i l'Església del Monestir en dues de les activitats nadalenques més arrelades a la ciutat.

ESCOLTA-HO

El 'Poema de Nadal' portarà de nou les paraules que va escriure l'any 1931 Josep Maria de Sagarra en la versió dirigida per Teresa Canas, que compta amb la direcció i creació musical del compositor santcugatenc David Bozzo. El Quartet de corda Picasso, la soprano Beatriu Llamas, la pianista Clotilde Manuel i els rapsodes Montserrat Soto, Carme Ballesteros, Pep Miramunt i Ferran de Juan completen el repartiment d'una obra que es representarà una única vegada, aquest dissabte a les vuit del vespre.

Canas, Bozzo, Ballesteros i de Juan han visitat aquest dimarts el 'Sant Cugat a fons', on han destacat la qualitat i la vigència d'una obra que vol expandir-se més enllà d'una sola representació anual. 'La música li dóna un altra caire, el conjunt final arriba molt', ha assegurat Canas durant l'entrevista.

El 'Poema de Nadal' també serà present al 'Nadal a Casa' d'aquest any, però, això sí, en un petit fragment. Tancarà un programa amb poetes catalans clàssics i moderns amb noms com Mossèn Cinto Verdaguer, Joan Salvat-Papasseit, Joana Raspall i el santcugatenc Josep Maria Jaumà, que s'alternarà amb les nadales més tradicionals en un acte que vol actuar com a benvinguda al Nadal, a més d'una eina de divulgació de la poesia i la música catalanes.

Sota de la direcció de Jaume Pla i Raimon Romaní, participaran a l'espectacle el Grup de Teatre, els cors infantil, jove i d'adults Fusió, la Coral La Unió, el Cor Joves Jubilats de l'Ateneu, el de la Llar d'Avis de la Parròquia i el Cor d'adults de l'Escola Municipal de Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.