La Compañía Nacional de Danza es retroba amb el Teatre-Auditori amb 'El Trencanous'

L'espectacle ofereix doble representació divendres i dissabte


  • Comparteix:

L'espectacle s'ha presentat en roda de premsa a l'Hotel Sant Cugat / Foto: Localpres

L'espectacle s'ha presentat en roda de premsa a l'Hotel Sant Cugat / Foto: Localpres

L'univers màgic d''El Trencanous' tornarà una vegada més a Sant Cugat els propers 14 i 15 de desembre, aquesta vegada de la mà de la Compañía Nacional de Danza (CND), que estrenarà l'espectacle a Catalunya al Teatre-Auditori. La companyia ha presentat l'obra aquest dimecres a l'Hotel Sant Cugat amb la presència de la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, i el director de la CND, Jose Carlos Martínez. Després de portar per primera vegada un dels seus espectacles a la ciutat amb 'El Quixot', la companyia torna a posar en escena un altres dels grans títols del repertori clàssic.

Solanellas ha destacat que amb aquest espectacle 'es reforça l'aposta com a ciutat i com a Teatre-Auditori per la dansa'. Per la seva banda Jose Carlos Martínez ha explicat que ha donat 'el seu toc personal' i que ha volgut fer 'una barreja' entre el conte i el ballet original.

L'espectacle, amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, es podrà veure en dues funcions. L'estrena serà aquest divendres a les nou de la nit, mentre que dissabte serà el torn de la segona funció a partir de les set de la tarda. Tres hores abans de la primera funció, la companyia oferirà un assaig obert a tots els públics perquè coneguin com es prepara l'equip abans de sortir a escena. L'entrada general val 42 euros.






CND - TRÁILER EL CASCANUECES from COMPAÑIA NACIONAL DE DANZA on Vimeo.


Sílvia Solanellas

Amb aquest acte reforcem la nostra aposta com a ciutat i com a Teatre-Auditori per la dança. Creiem en la dansa.

José Carlos Martínez

Com és la meva pròpia versió he volgut donar-li el meu toc personal. És una barreja entre el conte original i el ballet original.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.