Un centenar de persones han gaudit aquest dissabte al matí d'una nova marató de poesia


  • Comparteix:

La marató s'ha dedicat a Carles Riba i Clementina Arderiu

La marató s'ha dedicat a Carles Riba i Clementina Arderiu

Carles Riba i Clementina Arderiu han estat els poetes homenatjats enguany a la Marató de Poesia celebrada dins el marc de la setmana de Poesia a Sant Cugat. Prop d'un centenar de persones han participat a la iniciativa que, per primera vegada, s'ha fet a la plaça de l'Om i no dins del claustre del Monestir.

Un centenar de persones han gaudit aquest dissabte al matí d'una nova jornada de poesia a Sant Cugat. En aquest cas, l'acte ha estat una marató de poesia dedicada a Carles Riba i Clementina Arderiu, i en la que la gent que ha volgut, ha pogut pujar a l'escenari a recitar poemes d'aquests dos autors. Per a la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, la participació ha estat molt bona però aquest any, i potser per tractar-se de poetes més difícils o menys coneguts, menys gent s'ha atrevit a recitar.

Àngels Solé

Laparticipació ha estat com la de l'any passat però aquest any hi ha hagut menys gent que ha recitat, potser perquè Carles Riba és més difícil i Clementina Ardeiu és menys coneguda.


Aquest era el primer any que la marató de poesia es feia a la plaça de l'Om i no dins el claustre del Monestir. Per a la tinent d'alcalde, la idea ha estat un èxit ja que molta gent que passava per allà sense conèixer la proposta ha decidit finalment quedar-se una estona.

Àngels Solé

Hi havia gent que passava i s'aturava, que no ho havia previst però que no s'ha pogut resistir a la màgia del moment.


L'acte ha comptat també amb una representació prèvia dels actors Dolors Vilarassau i Joan Berlanga, de Tetrateatre, que han donat vida a la correspondència entre tots dos poetes i a la seva relació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.