Activitats nadalenques i altres alternatives marquen l'agenda d'avui


  • Comparteix:

Torna el Mercat de Pagès / Foto: Ajuntament

Torna el Mercat de Pagès / Foto: Ajuntament

Més enllà de les propostes nadalenques que es poden fer aquest dissabte a Sant Cugat, com titelles i un concert, entre d'altres; l'agenda es completa amb altres activitats variades. Torna el Mercat de Pagès amb productes ecològiques, una marató solidària per l'Alzheimer i un debat sobre política. Durant tot el dia diversos espais de la ciutat ofereixen gran quantitat de propostes adreçades a tots els públics.


Mercat de Pagès | 09.00 - Plaça de Sant Pere i carrer Major

Mercat de Pagès amb productes ecològics i de proximitat. Productes de l'hort, fruita, embotits, formatges, pa, oli... i molt més!



Marató solidària per l'Alzheimer | 10.00 - Casa Aymat

Lema: '89.600 neurones activades', que fa referència al fet que si tots els santcugatencs donessin 1 euro, es recaptarien 89.600 euros per a la investigació contra l'Alzheimer.



La presó com a eina política' | 11.00 - Casa Aymat

Debat inaugural de l'exposició 'Presos polítics a l'Espanya contemporània', de Santiago Sierra. Amb Diana Riba i Pepe Beúnza. Modera la periodista Mònica Terribas.



Titelles: 'Un conte de Nadal' | 18.00 - Can Ninot

Dos pastorets entremaliats i eixerits han d'ajudar a preparar el Nadal i van al bosc a buscar el tió. Preu de set euros i mig. Per a nens de tres a nou anys.



Concert de Nadal de la Societat Coral La Unió Santcugatenca | 18.30 - Escola Municipal de Música i Conservatori

Concert gratuït amb la Societat Coral La Unió Santcugatenca, i les corals convidades: Coral Veus del Ter (Manlleu) i Cor de Joves Jubilats de l'Ateneu Santcugatenc.



'Villancicos Flamencos' | 20.30 - Centro Popular Andaluz

CPA organitza un concert de 'villancicos flamencos' amb Manuel Fernández. Preu general 10 euros, 8 per a socis. Reserva d'entrades al web del CPA.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.