Youtube entra al concert de valsos i danses de l'OSSC amb Ariann


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un concert de valsos i danses / Foto: Teatre-Auditori

Imatge d'arxiu d'un concert de valsos i danses / Foto: Teatre-Auditori

La jove intèrpret i 'youtuber' Ariadna Cabero, de nom artístic Ariann, és la convidada del tradicional concert de valsos i danses de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC). L'espectacle es complementarà amb peces de Rossini, nadales catalanes i les obres més conegudes d'Strauss. El concert s'ha fet aquest dijous i torna aquest divendres a les nou del vespre al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 28 euros i l'espectacle té una durada d'una hora i tres quarts amb intermedi.

El director de l'OSSC, Josep Ferrer, ha explicat a Cugat.cat que el concert començarà amb peces de Rossini 'per impactar el públic' i seguirà amb sardanes del compositor Juli Garreta, nadales catalanes i els valsos més coneguts de l'austríac Johann Strauss com 'El vals de l'Emperador'.

Josep Ferrer ha afirmat que la col·laboració amb Ariann és una bona manera de conjugar 'la música moderna amb l'orquestra' i esperen que 'la gent ho passi bé'. La jove compta amb més d'un milió de seguidors en aquesta plataforma de vídeos.


Josep Ferrer

L'espectacle serà, com a mínim, molt original i divertit. La veu de l'Ariann és fantàstica i els arranjaments que s'han fet pel concert també són molt interessants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.