Música solidària perquè cap infant passi els Reis sense joguina

La campanya 'Un nen, una joguina' segueix en marxa


Temes relacionats

S'acaba el termini per participar a la campanya 'Un nen, una joguina' (31/des/18)


  • Comparteix:

L'Església del Monestir ha estat aquest dissabte un espai per a la solidaritat. El Cor de Pueri Cantores de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià ha omplert de nadales l'espai en una trobada on el públic assistent ha pogut participar a la campanya 'Un nen, una joguina'. Ho ha pogut fer lliurant alguna joguina o bé fen alguna aportació econòmica. De tot plegat se'n beneficiaran gairebé 300 infants que viuen a Sant Cugat en situació de risc d'exclusió social.

'Un nen, una joguina' és una iniciativa impulsada pel Grup de Joves de la Parròquia i que enguany compta amb la col·laboració de Cugat.cat. La membre de l'organització Clara Cardoner ha agraït la implicació de la ciutadania i del teixit comercial en aquesta proposta solidària.

Punts de recollida de joguines
Les joguines es poden portar a la Casa Abacial i les botigues col·laboradores: Els Tres Reis, Eureka Kids, La Festa, El Celler de Llibres, Llibreria Alexandria, Llibreria Paideia, El Pati de Llibres, Papereria Planas, Papereria Arpali, a més de la Policia Local.


Clara Cardoner

Hi ha molta que gent que ho necessita. Estem preparant els lots amb molta il·lusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.