El santcugatenc Antonio Fornés viatja al món del pensament en el seu nou llibre


  • Comparteix:

El llibre conté 75 capítols / Foto: Editorial Diëresis

El llibre conté 75 capítols / Foto: Editorial Diëresis

El filòsof santcugatenc Antonio Fornés s'endinsa en el camí cap a la saviesa a través del llibre 'Viaje a la Sabiduría. Historias filosóficas con moraleja' (Editorial Diëresis). Es tracta del segon llibre de l'autor que, en aquesta ocasió, convida els lectors a viatjar al món del pensament a través de 75 capítols curts que contenen reflexions de grans intel·lectuals de la filosofia.

'No podem conformar-nos a viure superficialment ni monòtonament', sosté Fornés, que considera que 'tenim el dret a la profunditat, al plaer de la reflexió i a gaudir amb el coneixement del nostre propi jo'.

Doctorat en filosofia i diplomat en ciències religioses, Antonio Fornés es va donar a conèixer al món de la literatura el 2012 amb 'Reiníciate', sobre creixement personal. Posteriorment, també va escriure 'Creo aunque sea absurdo (o quizá por eso)', en què proposava un anàlisi interior i 'anar a contracorrent davant les creences materialistes actuals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.