Una comèdia espanyola i la continuació d''El protegido' i 'Múltiple', a la cartellera


  • Comparteix:

Clara Lago i Alexandra Jiménez a 'Gente que viene y bah' / Foto: ACN

Clara Lago i Alexandra Jiménez a 'Gente que viene y bah' / Foto: ACN

Clara Lago, Alexandra Jiménez i Carlos Cuevas, entre altres actors coneguts, protagonitzen 'Gente que viene y bah', una comèdia espanyola que s'estrena aquest divendres a la cartellera de Yelmo Cines. També aterra a la pantalla gran 'Glass (Cristal)', amb els personatges de 'Múltiple' i 'El protegido' de protagonistes; el drama 'La favorita', ambientat a Anglaterra, i la infantil 'La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico'. Per últim, les sales del centre comercial projecten la història d'una gossa que recórrer centenars de quilòmetres per retrobar-se amb el seu amo a 'Uno más de la familia'.

'Gente que viene y bah'
A ‘Gente que viene y bah’, l'actriu Clara Lago es posa en la pell d'una arquitecta jove i talentosa a qui la vida sembla que li somriu fins que descobreix la seva parella embolicant-se amb una presentadora de televisió. Això la porta a decidir tornar al seu poble i retrobar-se amb la família per començar de nou. El film està basat en una novel·la de Laura Norton i té un repartiment format pels actors Carmen Maura, Alexandra Jiménez, Álex García, Fernando Guallar, Edu Ferrés i Carlos Cuevas.



'Glass (Cristal)'
És la seqüela de 'Múltiple' i 'El protegido' que reuneix als tres personatges ja coneguts. Elijah Price (Samuel L. Jackson), el malvat discapacitat i més conegut com a Don Cristal; David Dunn (Bruce Willis), l'únic supervivent d'un accident de tren i un home que no pot ser ferit, i Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), un jove amb múltiples personalitats. Price està internat en una institució mental on el mantenen sedat. Però és molt intel·ligent i, malgrat el tractament al qual el sotmet la Doctora Ellie Staple (Sarah Paulson), té un pla per escapar. Vol reunir-se amb La Bèstia, una de les personalitats de Crumb. Dunn intentarà frenar els seus plans però no serà una tasca fàcil.



'La favorita'
És la nova pel·lícula del director de 'Langosta' i 'Canino', Yorgos Lanthimos. Ambientada a Anglaterra a inicis del segle XVIII, 'La favorita' segueix les maquinacions polítiques durant el regnat d'Anne de Gran Bretanya i narra la història d'un triangle amorós entre la reina i dues dames de la cort, que s'acaba convertint en una lluita per la supervivència i la manipulació. Olivia Colman fa el paper de la reina Anne, mentre que Rachel Weisz es posa en la pell de la seva amiga Lady Sarah, duquessa de Marlborough, i Emma Stone fa d'Abigail, una nova serventa que aconsegueix fer-se un lloc a la cort de la reina.



'La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico'
Els Lunnis tornen a la pantalla gran i ho fan per salvar el món de fantasia del malvat Crudo. Comptaran amb l'ajuda de la Mar, una nena experta en contes i llegendes, amb qui s'endinsaran en el llibre màgic, que conté tots els contes i tota la fantasia de la humanitat. Allà es trobaran amb personatges com Pinotxo, Merlí o el Ratolí Pérez. Juan Pablo Buscarini dirigeix aquesta pel·lícula per a públic infantil, que compta amb Carla Chiorazzo en el rol protagonista i un repartiment amb Lucrecia i el català Bruno Oro, entre d'altres.



'Uno más de la familia'
Una altra de les estrenes de la cartellera és la producció estatunidenca 'Uno más de la familia', que està protagonitzada per Bella, una gosseta que recorrerà més de 600 quilòmetres per tornar amb el seu amo Lucas, amb qui ha crescut tota la seva vida i compartit grans moments. Charles Martin Smith signa aquest llargmetratge basat en la novel·la homònima de W. Bruce Cameron.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.