Sant Cugat celebra aquest dissabte una trobada local d'alumnes de hip-hop


  • Comparteix:

La trobada serà a la ZEM de la Rambla del Celler / Foto: Localpress

La trobada serà a la ZEM de la Rambla del Celler / Foto: Localpress

El hip-hop escolar està citat aquest dissabte a la 6a Trobada Local de Dansa Hip-Hop que, com cada any, se celebra al Pav 3 de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la Rambla del Celler. Una jornada que, amb un caràcter plenament lúdic, vol ser un punt de trobada per a tot l'alumnat i grups que realitzen aquesta activitat en les diverses escoles de dansa de la ciutat. La trobada s'adreça a grups de benjamins i alevins i dona el tret de sortida a la una del migdia, moment en què es convoca als participants. Les exhibicions començaran a dos quarts de dues i s'allargaran fins a les tres de la tarda. Els ballarins de hip-hop posaran en pràctica tot allò que han après als seus centres durant el primer trimestre.

La jornada s'estructura de manera que els diferents grups participants presentin al públic una coreografia de màxim dos minuts i mig i de composició d'exercicis lliure.

És la sisena edició d'aquesta trobada, que està organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat, a través del programa d'esport escolar que organitza l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). La participació d'anys anteriors és entre 170 i 180 alumnes i es preveu que enguany la xifra serà similar.

El termini d'inscripcions va finalitzar el passat dilluns 14 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.