Un còctel d'acrobàcies i dansa gratuït fa petit el Teatre-Auditori

El muntatge de Sublimninati Corporation ha aixecat el teló de la nova temporada


  • Comparteix:

Malabars, equilibris, acrobàcies i dansa s'han donat cita aquest dimarts al Teatre-Auditori. Ho han fet de la mà dels francesos Subliminati Corporation, que han ofert una proposta gratuïta que ha fusionat circ i dansa. A través de tècniques circenses, cascades, malabars, acrobàcies, equilibris i dansa, 'Deixe-me' ('Deixa'm' en portuguès) ha explicat una història fragmentada, divertida i tràgica, plena de confessions, relats, rituals, bromes i mentides.

El muntatge, que ha exhaurit invitacions, ha aixecat el teló de la nova programació de l'equipament, que fins al maig oferirà més d'una quarantena d'espectacles per a tots els gustos.

Per l'escenari del Teatre-Auditori passaran muntatges que han tingut una gran acollida entre el públic com 'Maremar' de Dagoll Dagom, 'La importància de ser Frank', de David Selvas, i 'Escape Room', de Joel Joan i Hèctor Claramunt. L'equipament també tornarà a comptar amb noms com Víctor Ullate Ballet Comunidad de Madrid, Els Brodas Bros i el Mag Lari, a més d'artistes internacionals com Diana Krall i Wim Mertens.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.